Kaymakamımız Sayın Sinan Başak İçişleri Bakanlığının onayıyla  Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi. Yeni Belediye Başkan Vekili Sayın Sinan Başak konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

Sevgili Liceliler;

Güzel Lice’mizde Kaymakam olarak göreve başladığım günden beri ilçemizi hak ettiği güzelliklere kavuşturmak ve daha iyi hizmet verebilmek için sizlerle iç içe olmaya ve şehrimizin ihtiyaçları ile eksikliklerini birlikte tespit etmeye çalıştım.

Lice Kaymakamı olarak bugün itibariyle Sayın İçişleri Bakanımızın onaylarıyla Lice Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Lice'nin eksikliklerini, ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu vesileyle de İçişleri Bakanımız bizleri bu göreve layık gördüler. Bizler Lice’ye hizmet etmek için buradayız. Lice halkı hizmetin en güzelini, en iyisini hak ediyor. Bizler de bu vesileyle değerli Lice halkına daha fazla hizmet etme ve bu güne kadar yasadıkları mağduriyetlere son verme fırsatı yakalamış olmanın heyecanını yaşamaktayız. Hak ve adaletten ayrılmadan, hizmetin gerektirdiği tutum ve davranış içerisinde Lice’ye en iyi hizmeti verecek olmanın gururunu yaşamaktayız.

Ben kendimi sadece Kaymakam veya Belediye Başkan Vekili olarak değil, Liceli bir kardeşiniz olarak görüyor ve Güzel Lice’mizi hep birlikte hak ettiği yerlere taşımak için sizlerin de desteğini bekliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Sinan BAŞAK