Belediye Başkan Vekili Sayın Sinan BAŞAK’ın göreve geldikten sonra Lice Halkının istek ve sorunlarını tespit etmek ve en kısa sürede çözüm üretebilmek amacı ile yapmış olduğu anket çalışması sona erdi.

Yapılan ankete göre Lice Halkının istekleri maddeler halinde çıkartıldı. Talepler incelendiğinde özellikle altyapı ve çevre düzenlemesi konusundaki isteklerin  gerçekleştirilmesi için acil uygulama eylem planı hazırlandı.

Lice halkına en iyi hizmeti en hızlı şekilde verebilmek amacı ile yapılan değerlendirmelerde, ilk etapta özellikle çarşı esnafının ve merkezde ikamet eden vatandaşların muzdarip oldukları kaldırım işgalleri ve hatalı park sorunun çözülmesi amacıyla belediye zabıta ekipleri ile trafik polislerince uygulama yapıldı. Yapılan uygulamada yaya geçişini engelleyecek şekilde kaldırım işgali yapan esnaf ile yaya ve araç trafiğini tehlikeye düşürecek şekilde park eden araç sahipleri uyarılarak gereken yasal müeyideler uygulandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Sayın Sinan BAŞAK, Lice halkının tüm istek ve önerilerinin profesyonel bir ekip tarafından değerlendirildiğini, devletin tüm kurum ve kuruluşları ile temaslar kurularak Lice’yi en kısa zamanda hakettiği yere getireceklerini söyledi.

İp Adresiniz: 54.196.24.102
Server Time: 2017-05-28 14:24:10