Esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde incelemek üzere ilçe merkezine yaptığı ziyarette vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Sayın Sinan BAŞAK, büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Hiçbir esnafın davetini reddetmeyen Sayın BAŞAK ilçe merkezindeki tüm iş yerlerini ziyaret ederken esnafın sorunlarını ve isteklerini dinleyerek bunları not aldı.
Sayın Sinan BAŞAK’ın ziyaretinden ve kendisi ile görüşmek isteyen herkesin sorun ve isteklerini dikkatle dinlemesinden son derece memnun olan ilçe halkı, bu ziyaretin ve yakın ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Lice’de huzur ve refah istediklerini, huzur ve istikrar için kendi üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.
 Sayın Sinan BAŞAK vatandaşlarla yaptığı sohbette “
Buraya geldiğim ilk günden beri kendimi bir Liceli gibi görüyorum ve bundan da onur duyuyorum. Lice’ye ve Liceli hemşerilerime hizmet etmenin sevincini ve heyecanını yaşıyorum. Hak ve adaletten ayrılmadan, hizmetin gerektirdiği tutum ve davranış içerisinde Lice’ye en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Hep birlikte el ele vererek güzel şehrimizi en kısa zamanda hakettiği yere getireceğiz. Lice’yi bizler için, evlatlarımız için, sevdiklerimiz için çok daha huzurlu ve güvenli bir hale hep birlikte getireceğiz” dedi.
Ziyaretinin ardından makamına geçen Sayın Sinan BAŞAK kendisine aktarılan sorunların en kısa zamanda çözülmesi için belediye ve kaymakamlık görevlilerine talimat verdi.

HABER : Ömer LEKESİZ.

İp Adresiniz: 54.158.25.146