LİCE’DE DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK Licelilerin hasretle beklediği çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmalarına başlanması için start verdi.

Çalışma kapsamında ilçe genelinde bulunan ve bugüne kadar hiçbir düzenleme yapılmadığı için faydalanılamadığı gibi görüntü kirliliğine neden olan belediyeye ait arsaların Yeşil Alan, Oyun Parkı ve Spor Alanlarına dönüştürülmesi çalışmalarına başlandı. Aynı çalışma kapsamımda ilçe merkezinde bulunan okulların bahçelerine halı saha, Basketbol ve Voleybol Sahaları yapılması için de tespitler yapılarak gerekli teknik çalışmalara başlandı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK konu ile ilgili olarak “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hemşerilerimiz ile yaptığımız görüşmelerde özlemle bekledikleri hizmetleri not aldık. Yaptığımız değerlendirmelerde üzülerek gördüm ki sevgili Liceli hemşerilerim birçok kez dile getirdikleri halde en temel belediye hizmetlerini dahi alamamışlardı. Genel olarak bakıldığında yapılacak çok işimiz var, tüm ekiplerimiz tespit ettiğimiz eksiklerin giderilmesi konusunda var gücüyle çalışmaya başladı. Bugün başlattığımız bu çalışma özellikle Liceli kadın, genç ve çocukların talep ettiği çevre düzenlemesi, sosyal alan çalışmaları ve spor tesisi çalışmalarıdır. Ekiplerimiz ile yaptığımız incelemelerde ilk etapta 6 adet Park ve Yeşil alan, 7 Okulumuza Modern Halı Saha ve Voleybol-Basketbol Sahası, 1 Kültür Merkezi ve 1 Ücretsiz Otopark yapılmasına karar verdik. Bu çalışmalarla ile ilçe halkının güvenli, modern ve sağlıklı ortamlarda huzur içinde vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Hizmetlerimize ara vermeden ve hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

HABER : ÖMER LEKESİZ

İp Adresiniz: 54.158.25.146