Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle başta ilçemizde yaşayan kadınlar olmak üzere tüm kadınların Kadınlar Gününü kutladı. Kadının toplum içindeki önemine değinerek, hayatın her alanında yer alması gerektiğine dikkat çeken Sayın Sinan BAŞAK tebrik mesajında;

“Kadın, bir toplumun koruyucu, birleştirici ve en etkili unsurudur. Ailenin çekirdeğini oluşturan kadınlar gelişmiş, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun da temel unsurlarıdır. Kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması ve gelişme göstermesi de mümkün değildir. Ülkemizin gelişmesi, kalkınması, sağlıklı ve güçlü bir toplum olabilmesi için kadınların kamu ve toplumsal yaşamın tüm alanlarına tam anlamıyla katılması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle ilçemizde kadın yaşamı, geleceği ve sorunlarına çözümler getirmek için Lice Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) başta olmak üzere tüm kurumlarımızla kadınlarımıza yönelik eğitimler ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek kadınlarımızı yaşamın içine daha fazla dahil etmeye çaba gösteriyoruz. Kadınların toplumsal hayatta kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, ekonomide, sanatta, sporda yani hayatın her alanında daha etkin olabilmeleri için çalışmalar ve projeler yürütmeye devam ediyoruz. Medeniyetimizin belleğini taşıyan, gelecek nesillere aktararak sürdürülebilirliğini sağlayan ve toplumumuzu ayakta tutan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

İp Adresiniz: 54.80.180.248
Server Time: 2017-09-22 02:45:25