Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK Minikler Türkiye Badminton şampiyonasına katılıp derece giren öğrencileri makamında ağırlayıp Milli Eğitim Müdürü ve Ayşe Toprak Yatılı Bölge Okul Müdürüyle eşliğinde ödüllerini takdim etti.

Bitlis'te Türkiye Badminton Şampiyonasını kazanan öğrencilerimiz Şanlıurfa'da düzenlenecek olan bölgeler arası badminton Yıldızlara katılmaya hak kazandı.

Öğrencilerle buluşan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK öğrencilerle konuşmasında, göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencileri tebrik etti.

Başarının bölge birinciliği yarışmalarında da tekrarlanmasını temenni eden Sayın BAŞAK "İlçemize getirdiğiniz bu başarıdan dolayı sizleri ve okul idaresini tebrik ediyorum. İki kategoride de il birinciliği almamız önemli bir duygudur." diyerek öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Destekten dolayı teşekkür eden öğrenciler ve okul yöneticileri, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirerek makamdan ayrıldılar.

1951
İp Adresiniz: 54.158.25.146