Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK’ın talimatı ile Belediyemiz bünyesinde oluşturulan Camii Temizleme Ekibi çalışmalarına başladı.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerde iç ve dış mekan temizliği yapmaya başlayan ekiplerimiz, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ilçe genelindeki tüm camilerin tamamını düzenli bir program dahilinde temizleme çalışmalarına hız verdi.

Uzman personelin profesyonel malzemelerle yürüttüğü çalışmalar kapsamında camilerimizde iç mekan temizliği, halı/zemin temizliği ve çevre temizliği yapılarak vatandaşların daha ferah, temiz ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmesi amaçlanıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK; “Dinimiz bize temizliği emrediyor. Bundan sonra camilerinin temizliği bu profesyonel ekip tarafından düzenli olarak gerçekleştirilecektir. Sevgili Licelilere her alanda olduğu gibi camilerimizde ibadet ederken de hak ettikleri en iyi koşulları yaratmak için başlattığımız bu çalışma hepimize hayırlı olsun” dedi.

1952
İp Adresiniz: 54.158.25.146