Rutin denetimlerini aralıksız sürdüren Belediyemiz Zabıta ekipleri ve gıda Mühendislerimizle ortak çalışmamızda Ramazan ayında da hız kesmeyerek, market ve manavlarda fiyat etiketleri, kullanma tarihi ve raf düzeni kontrolü yaptılar.

Ramazan ayında da denetimlerini aralıksız sürdüren Belediyemiz Zabıta ekipleri, market ve manavlarda fiyat etiketleri ve raf düzeni kontrolü yaparak, kurallara uymayanlara uyarılarda bulundular.

Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK, "Zabıta ekiplerince yapılan rutin denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü, bu kapsamda amaçlarının vatandaşların daha bilinçli ve sağlıklı alışveriş yapmaları sağlamak olduğunu söyledi."

Market ve manavlarda fiyat etiketleri ile raf düzenlerinin kontrol edildiğini belirten Başkanımız Sayın BAŞAK, “Yaptığımız kontrollerde işletmelerinde özellikle titiz davranan ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmayan işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz. Raf düzeni ve fiyat etiketi konusunda belirtilen şartlara uymayanlar ise uyarılarak eksikliklerin gidermeleri için süre verilmiştir. Verilen süre içerisinde eksikliklerini gidermeyenlere ise kati suretle gerekli cezai işlemler uygulanacaktır. İşletme sahiplerinin bu konularda daha titiz olmaları gerekmektedir” dedi.

İp Adresiniz: 23.20.162.200
Server Time: 2017-11-24 00:20:28